Lokacija: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek » Studenti » Obavijesti » Državne STEM stipendije za studente Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku

Državne STEM stipendije za studente Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je rang liste za državne STEM stipendije (https://stemstipendije.mzo.hr). Studenti putem jedinstvene identifikacijske oznake mogu provjeriti svoje mjesto na rang-listi. Svi koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti primit će obavijest o ostvarivanju prava na državnu STEM stipendiju preko adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr.

Ukoliko student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, mora u roku od 5 dana od slanja obavijesti (do 5. prosinca 2017.g. do 12:00 h) označiti izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja te upisati svoj IBAN žiro-računa. Prihvaćanje Uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora. Ukoliko u navedenom roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga do ispunjenja kvote (3400 stipendija).

Imate li dodatnih pitanja, kontaktirajte službe Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku.

Čestitke našim vrijednim studentima!